Waarom Star-shl?

Werken bij Star-shl betekent onderdeel zijn van een toonaangevende club die wendbaar in de markt staat. We werken samen aan onze organisatiedoelstellingen in een informele en prettige werksfeer. We hanteren de salaristabellen van cao ziekenhuizen en gaan mee in salarisverhogingen. Naast een basissalaris ontvang je twee keer per jaar een extra uitkering, namelijk 8,33% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in december.

Naast een goed salaris bieden we ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Zo hebben we een uitgebreide elektronische leeromgeving. We hebben dus aandacht voor jouw ontwikkeling en er zijn interne doorgroeimogelijkheden.

Ook vinden we een gezonde werk-priv├ębalans van belang, we kennen flexibele werktijden en een persoonlijk levensfasebudget wat je in kunt zetten voor een fase in jouw leven wanneer jij er behoefte aan hebt.

Als je in dienst komt als medewerker bloedafname krijg je een interne opleiding om zo bevoegd en bekwaam aan het werk te gaan. Deze opleiding is volledig op kosten van Star-shl. En als je kiest voor de functie van praktijkondersteuner bekostigen wij naar rato van jouw dienstverband de opleidingskosten die je gemaakt hebt of nog gaat maken. Je kunt ook in dienst komen als stagiaire in opleiding tot praktijkondersteuner.

Samenwerking met bijna alle ziekenhuizen in de omgeving
Een analyse van bijna 2 miljoen bloedbuisjes per jaar
Het modernste ''state-of-the-art'' laboratorium van Nederland

Waarom Star-shl?